REALANCE logo

Ontdek de geheimen van succesvol ondernemen: High-performance, groei & ultieme vrijheid!

Meld je aan voor onze exclusieve masterclass en bouw jouw droomleven & knallende business – met meer tijd, geld & vrijheid!

Creëer jouw droomleven & knallende business
 🏝 Meer tijd, geld & vrijheid.

Wat kan je verwachten tijdens deze Masterclass:

Ben jij klaar om je online onderneming naar een hoger niveau te tillen en te genieten van meer tijd, geld en vrijheid? Ontdek in onze exclusieve masterclass hoe je jouw business kunt laten groeien, terwijl je een leven leidt waar je altijd van hebt gedroomd!


In deze inspirerende en praktische masterclass leer je de geheimen van succesvolle online ondernemers die hun bedrijf hebben opgebouwd zonder zichzelf voorbij te lopen. Je krijgt inzicht in bewezen technieken, strategieën en tools om jouw onderneming op te schalen en meer winst te genereren, terwijl je jouw vrijheid en levenskwaliteit behoudt.

Denise Krijt

Hi, Ik ben Denise


Over Denise krijt

Mijn naam is Denise en ik ben ervan overtuigd dat iedereen succesvol kan zijn in het leven, mits er op een duurzame manier gewerkt wordt. Ik heb zelf ervaren hoe hard werken en volhouden kan leiden tot succes, maar ook tot een burn-out. Door mijn eigen zoektocht naar balans, heb ik een nieuwe levensstijl en bedrijfsaanpak ontwikkeld die mij in staat stelt om met minimale inspanning maximale resultaten te behalen.


Geboren in Westervoort, ben ik opgegroeid met de mentaliteit om altijd alles te geven en hard te werken. Samen met mijn partner Matthias begonnen we in 2013 onze eerste webshop naast mijn fulltime baan. Ons bedrijf groeide snel, maar ten koste van mijn gezondheid. Na een burn-out in 2016, besloot ik het roer om te gooien en me te verdiepen in orthomoleculaire geneeskunde, mindset en high-performance.


Tegenwoordig leef ik mijn droomleven in Spanje en run ik samen met Matthias ons multi 7 figure bedrijf met slechts 10 uur werk per week. Mijn missie is om met Realance anderen te helpen hetzelfde te bereiken: een succesvolle business, persoonlijk geluk en de vrijheid om te genieten van wat echt belangrijk is in het leven.


Tijdens de masterclass

ga je onder andere ontdekken:

Bewezen technieken om jouw productiviteit en efficiëntie te verhogen, zodat je meer kunt bereiken in minder tijd en met minder inspanning.

Het belang van het ontwikkelen van een krachtig merk en unieke propositie om je te onderscheiden van de concurrentie en klanten aan te trekken.

Hoe je de juiste mindset kunt ontwikkelen om onzekerheden te overwinnen, obstakels te overbruggen en consequent positieve resultaten te behalen.

De ins en outs van moderne technologieën en tools die wij gebruiken voor het opbouwen en beheren van een succesvolle online onderneming.

Geheimen achter effectieve marketingstrategieën die jouw online zichtbaarheid, naamsbekendheid en conversies zullen verhogen.

De kunst van het balanceren tussen werk en privé, zodat je kunt genieten van een gezonde levensstijl en persoonlijke groei naast jouw zakelijke succes.

Mis deze kans niet en meld je vandaag nog aan om jouw droomleven en succesvolle online business te realiseren! We kijken ernaar uit om je te verwelkomen tijdens onze masterclass en samen te werken aan jouw groei en ultieme vrijheid.